唔知点解, 而家好似少左好多人唱k, 讲真, 之前有好几年无去唱k, 我记得以前唱几个钟, 通常都会赶人走, 近排去唱番, 通常星期五去, 仲要夜晚8:00 攞房, 都讲明可以唱到零晨5:00, 认真过份。。。 而家唱k, 我都会拣呢间, 贪佢房够大, 有独立厕所, 仲有buffet, 二百几蚊包埋唱k, 其实好抵, 所以去到都无期待过d嘢好味, 但我睇到食物质数, 我觉得赚左wor, 佢地会有即开生蚝(有三个时段供应)及雪场蟹(雪场蟹唔系次次有), 另外当然有刺身寿司。。。热食亦有好多选择, so far 嚟讲, 大部份都ok, 仲要每次去都有唔同既热食, 特别提提我有一次试过炸鸡柳, 真系好好味, 讲真, 二百几蚊,都算系咁特别提一提, 有一次去已经过左buffet时段,我地叫左个炸鱿鱼苏, 真系不得了既好味, 炸得刚刚好,唔油腻, 松脆, 唔会死咸, 出面都好少食到, 就算酒楼都好少见到, 唔错, 唔错

• 鱿鱼苏, 即开生蚝