呢间荃湾嘅流水虾放题几个月前第一次试,当时觉得好高质,有得玩又有得任食流水虾,价钱都系300几蚊,性价比几高!入到餐厅,店员会教你点样用夹喺每枱隔离嘅水缸夹蚊,d大头虾全部生生猛猛夹上水仲会系咁跳,所以一店员会教夹起左虾之后放入冰水浸晕d虾,咁烧𠮶时就唔会咁麻烦😄 大头虾肉几扎实,有某d虾嘅虾头系爆膏,所以夹之前会睇下虾头系咪橙黄色,有嘅通常都唔会失望😏食左2 round虾之后,就食出面嘅烧烤配料。出面有个海鲜专柜,有10款款海鲜比你拣,其中我最推介大蚬同扇贝,大蚬好大粒烧完乜调味都唔洗落都劲鲜味,至于扇贝就加蒜茸牛油粉丝一齐烧,劲正😋😋😋 肉类同蔬菜方面都有好多选择,大部分都串好哂一串串,就咁放上炉就烧得好方便!我今次差唔多每样都有试,心水推介沙姜鸡全翼同鱿鱼仔😌食到饱哂之后去自助吧拎各款雪糕雪条,用甜品作结好满足!

食到饱哂之后去自助吧拎各款雪糕雪条,用甜品作结好满足!