2022-09-17
第一次黎呢间铺既原因只系因为行完大馆想坐下而佢正正系大馆隔离够方便😂入去见到menu木牌仔咁多款都系bagel就知系招牌菜🥯本人向来都唔食bagel因为觉得食落实又硬又dry🥴但一场黎到就比次机会佢结果一试爱上😍.🍴Classic Tiramisu Bagel $68 💛9/10一访既时候系嗌左呢款bagel面既mascarpone cheese瀑布令到bagel卖相好睇又唔dry👍🏻但又有返独有既烟韧口感唔会软淋淋虽然食落冇咩tiramisu既咖啡同冧酒味但整体黎讲就系出乎意料地夹同好食😋.🍴Matcha Tiramisu Bagel $68 💛8.5/10食过返寻味黎二访当然系叫返深得我心既tiramisu bagel😏但想试下新花款就叫左抹茶口味味道依旧高质 但卖相好似classic靓仔啲😝其实佢地既口味成日都会转有好多独特既配搭尝试有兴趣可以系佢地ig page到留意下👀.🍴Iced Hojicha Latte $50 💛7.5/10🍴Iced Matcha Latte $50 💛7.5/10无论抹茶定焙茶都唔会太甜饮到底会有少少茶粉既颗粒感浓度还可以 但大杯d会更好扣埋冰粒霸
只系因为行完大馆想坐下
而佢正正系大馆隔离够方便😂