2022-06-15 212 浏览
二访呢间日式放题餐厅,感觉一次比一次抵食。朋友最钟意食生蚝,觉得今趟啲蚝更大只算系新鲜,呢度系加个价钱任食、朋友真系好放任系咁食!自己较喜欢海胆带子,上次我哋encore咗好多碟、今次仍算keep到水准,带子creamy弹牙,海胆水准正常仙气嘅刺身拼盘个配搭同上次差唔多,有巨型珍宝赤虾、油甘鱼、三文鱼、希灵鱼、冰山蚌、八爪鱼、鲍片、马刀贝、北海道角螺、赤贝、泰式生虾,各样刺身状态还好,最钟意食酱油吞拿鱼调味唔错熟食都多特色选择,烧菠萝又甜又多汁、我哋不断添食!日本番薯仔天妇罗细细粒烟韧甜糯、唔食对唔住自己! 飞天炒通菜惹味、泰式鱼露烧虾、烧元贝和秋刀鱼好香口好食、皇帝蟹棒天妇罗较细粒都okay啤酒汽水任饮,甜品柜有泰式甜品和迷你糕点,我较like韩国雪糕,个人独食两杯雪糕、好味好满足

刺身拼盘/海胆带子
生蚝