2024-03-19
二访Flames鸿图道分店,呢间西餐厅环境几好几有格调,去过佢哋观塘两间分店,比较钟意鸿图道呢一间嘅装修,光线幽暗啲饮酒比较relax。佢哋嘅食物出品质素几高,而且价钱唔算贵,值得推荐俾大家试吓🥰🌟香辣炸鸡 $88✰呢个炸鸡非常惹味!炸得够酥脆外层唔会好厚粉,辣味只属BB级~鸡肉都几嫩滑,饮住酒食好快清晒😆🌟香煎北海道带子蔬菜沙律 $148✰四粒微炙过嘅带子,几鲜甜,配加咗沙律醋嘅新鲜沙律菜,最特别嘅系佢哋沙律入边除咗有车厘茄,仲加咗红莓,酸酸甜甜咁几得意。🌟巴马火腿火箭菜薄饼 $168⚘ 巴马火腿 ⚘ 车厘茄 ⚘ 火箭菜 ⚘ 圣马札诺蕃茄 ⚘ 巴马臣芝士 ⚘ 马苏里拉芝士 ⚘✰佢哋嘅Pizza用料每一款都非常丰富,今次试呢一个Parma Ham嘅Pizza,Parma Ham布满咗成个Pizza面😂 每一片都好大块~ 加咗新鲜嘅火箭菜配搭巴马火腿嘅咸香,非常好食👍🏻 🍹WILD OBA CALAMANSI $98⚘ white rum ⚘ shiso ⚘ calamansi ⚘ lime ⚘ syrup ⚘✰我钟意佢哋呢度嘅Cocktail酒精浓度都比较高,味道都比较重,呢杯有少少青
🌟香辣炸鸡 $88
🌟香煎北海道带子蔬菜沙律 $148
🌟巴马火腿火箭菜薄饼 $168
🍹WILD OBA CALAMANSI $98
✰我钟意佢哋呢度嘅Cocktail酒精浓度都比较高,味道都比较重,呢杯有少少青柠味几清新👍🏻
🥃JIM BEAM with Soda $88
✰另外佢哋嘅酒品选择都非常多,朋友平时钟意饮high ball,呢度都有几种配搭可以俾佢选择👍🏻
💵2人食👩🏻🤝👨🏼人均$325。