2021-08-03
上次去咗佢地嘅铜锣湾分店食 今次就试吓尖沙咀分店😎味道大致上都一样🧐不过今次就试咗人气芫荽同埋佢嘅麻辣🌶.📌芫荽辣麻味噌拉面 $110今次都系嗌咗无辣无麻🙈不过就拣咗款人气嘅芫荽汤💚铺满晒成个面 每一啖都爆荽味 芫荽控必试😋另外加咗增量豆芽菜+$30🤩份量真系多到吓亲 另外用只碗装住🥣识嗌一定嗌一份呢个 抵食过加两份$15🤑豆芽菜有爆香过 镬气十足 又够晒爽脆🔥但系今次冇嗌到增量叉烧🍖唔知系咪嗌咗芫荽汤 可能店员见好多芫荽 所以叉烧缩咗水🐷.📌增量叉烧辣麻味噌拉面 $115因为朋友可以食到辣 呢款就拣咗中辣中麻😛不过朋友觉得个汤底有啲太咸 令到啲麻味同辣味都唔太出🙈但系可以问啲staff加辣粉 钟意食辣既人应该可以再嗌辣啲🌶因为嗌中麻中辣都觉得唔太辣🧐+$15要咗味玉同豆芽菜🥚个蛋黄真系好流心🤩啲酱油味唔算太浓 所以食得出只蛋香味好浓好好食😋特登影夹起啲面 呢间分店嘅拉面都好挂汤😌可能呢碗系增量叉烧 所以大旧好多🐷
📌芫荽辣麻味噌拉面 $110
芫荽辣麻味噌拉面