2022-05-11 1270 浏览
星期五即日先同同事决定夜晚出街食,对于啱啱放宽嘅时期,真系觉得好难揾到一间可以即日book到嘅高质餐厅,仲要有酒饮🤣但!!!同事竟然book到2030有位💃🕺太幸福了!🫶🏻以旧式香港为装潢主题💈🚦嘅佢应该都不用多介绍 大量手工啤酒提供啱哂我地!🍺今次再次回访,一样”好L正”😍*""*.·°∴ ☆…·…·…·…·…·…·…·☆·°*""*. .*""*.·°∴ ☆…·…·…🍗百里香鲜露轻煎嫩美国鸡胸配酸辣瑶柱金菇汁,盐卤豆腐及烤褔州花椰菜 $162其实系健康之选?又鸡胸又椰菜花🥦😂😂佢个酸辣瑶柱金菇汁真系配乜都好食!鸡胸够哂淋 沾上酱汁系令我对鸡胸完全改观🤣🥩先炆后煎澳洲和牛脸 配香浓沙嗲汁、樱花虾炒苦瓜片及煎肠粉 $188原来呢道fusion菜上次食完今次极力推荐同事order!!佢个沙嗲金菇肥牛酱汁味道依旧世一!澳洲和牛脸煎得外香脆香脆,内嫩滑,又淋又juicy✨⭐️肠粉索哂酱汁系停唔到口,个个都赞好😍🌶酸!麻!辣!爽!金汤酸菜煮纽西兰钻石蚬配粗红薯粉,老鼠耳,吸汁飞龙头 $228正!正!正!呢碟𩠌一上枱,麻椒香味已经涌紧过黎!!只食得少少辣 但又好钟意酸菜鱼味嘅你地一定啱!佢唔算辣,

但!!!同事竟然book到2030有位💃🕺太幸福了!🫶🏻

今次再次回访,一样”好L正”😍

先炆后煎澳洲和牛脸 配香浓沙嗲汁、樱花虾炒苦瓜片及煎肠粉

正!正!正!呢碟𩠌一上枱,麻椒香味已经涌紧过黎!!只食得少少辣 但又好钟意酸菜鱼味嘅你地一定啱!佢唔算辣,但极香口😍😍酸菜鱼食得多 呢度配蚬真系一流!!一啖薯粉一啖蚬 完全索哂酸菜汁,不得了🤤🤤

🍮何兰正式柠檬茶 - 法式柠檬酱,浓郁红茶果冻及黑糖金宝 $98🍋

在港女的世界里,无论几饱,都要用甜品包尾的🥰所以醒呀我地,拣左个酸酸甜甜嘅🍋唔怕漏!完全喜出望外!
-卖相值得打卡📸
-果冻嘅茶味香浓!再配埋酸配地柠檬酱,就系一个好香嘅柠檬茶味甜品🍋🍮🥳仲有,香脆嘅黑糖金宝太好食了!脆卜卜甜甜地 但又不会腻😌
何兰正式柠檬茶 - 法式柠檬酱,浓郁红茶果冻及黑糖金宝

🥃临埋单嘅时候,有free shot😄好好饮!又系柠檬茶味😍😍Cheers!!
先炆后煎澳洲和牛脸 配香浓沙嗲汁、樱花虾炒苦瓜片及煎肠粉