2021-12-12 77 浏览
新公司新人事新地方,中午经过见到呢间野都几多人帮衬,同事都想食日本野就试下。正经拉面铺装修,吧台位有几个Lego拉面屋仔好可爱🥰 由于初黎报到,我地都系叫外卖返公司食稳阵。职员好Nice,叫完外卖话要等一段时间,中午时段出面都几晒,店员就斟左杯茶比我地系店内等,好感大增👍😋 蟹浓汤拉面个汤真系好浓,蟹肉份量都ok,仲搭多三块叉烧,份量够。拉面内配菜同汤拉面味道好夹,口感味道层次都好丰富👍😋 盐烧鲭鱼饭个外卖一拎上手已经好香,飘出阵阵既烧鲭鱼味。份量好足,条鱼好厚肉,烧得岩岩好,劲正,推荐😍🥗跟餐沙律正路野,但酱料较稀,希望下次食有调整餐点整体都唔错,睇收银位各大外卖app都叫到,可以mark定下次再帮衬,如果OT既,都唔洗烦叫边间😂

😋 蟹浓汤拉面

😋 盐烧鲭鱼饭

🥗跟餐沙律
正路野,但酱料较稀,希望下次食有调整