2020-09-13 1601 浏览
同屋企人行街, 见到新港中心新开了Outback,一向都觉得Outback 既质素唔错, 于是就同屋企人入去医下肚仔.依加真系好抵食, 有五折, 一共叫左个5个餐黎Share 黎食. 今日既餐汤系磨菇汤, 十分浓味, 杰身, 好饮; 再配卖仲热既黑糖包, 实在大满足!香芒烧鸡肉沙律香芒烧鸡肉沙律已经成为了我既至爱, 有时自己一个人叫呢个沙律再加个黑糖包, 已经好足够, 酸甜酸甜的酱汁, 零舍开胃.烧鸡肉芝士夹饼第一次食, 里面的鸡肉嫩滑多汁, 食左2块都唔觉得漏, 外皮软身得黎带点脆. 口感唔错芝士白汁烧虾寛面有2片蒜茸包,香脆可口, 而每条寛面都俾汁包住,微辣, 虾既口感弹牙烧盲槽鱼柳大大条鱼柳, 鱼皮煎得好脆,鱼肉多汁嫩滑, 没有鱼鯹味美国精选肉眼牛扒叫左7成熟, 肉质稍为有点韧呢间的服务态度都相当唔错, 服务员很有礼貌, 而且反应迅速. 值得一赞.,

香芒烧鸡肉沙律

烧鸡肉芝士夹饼

芝士白汁烧虾寛面

烧盲槽鱼柳
大大条鱼柳, 鱼皮煎得好脆,鱼肉多汁嫩滑, 没有鱼鯹味

美国精选肉眼牛扒
叫左7成熟, 肉质稍为有点韧