2024-08-05 545 浏览
又黎到吃到饱既台式火锅啦有分120分钟限时/ 无限时价钱Depends on 你既朋友群啦~ 如果系一大班就紧系无限时 坐得舒服D🔸汤底有20款咁多俾你选择而我就当然拣左药膳花胶鸡涮涮锅啦汤头遒劲鲜甜,滋补养颜,花胶旧旧都系劲大块 数量仲唔少!!🔸可以首先叫左少少餐前小食就系手拍青瓜同埋云耳酸酸地好开胃呀🔸美国Prime Grade极上牛颈脊及西班牙黑毛猪我就拣左中间果个餐锅霸开幕五周年每四位额外送多一碟价值$168既手切安格斯prime grade 牛肉如果拣第3个set 每两位便送多一碟价值$168既手切安格斯prime grade 牛肉 🥰 🥰讲番d牛先牛肉既色泽好靓 肉质鲜嫩 仲好重肉味有唔同部位既牛俾你拣 可以有唔同texture既牛肉可以试 偏淋偏爽 总有一款都岩你口味🔸仲有过百款材料俾你选择爆酱浓芝流心牛丸, 手工自家制麻辣粟米猪肉饺等等而我就最钟意呢个芋泥贡丸 手工制既丸类同饺类真系买少见少我男朋友就最钟意呢个足8吋长蟹柳哈哈用餐区域宽敞明亮 枱质枱之间都唔会好逼 坐得好舒服 环境唔会好嘈好岩倾计服务方面 并主动介绍店内的特色菜 都好好服务📍锅霸吃到饱台式养生火锅 (创
又黎到吃到饱既台式火锅
有分120分钟限时/ 无限时价钱

🔸汤底有20款咁多俾你选择

而我就当然拣左药膳花胶鸡涮涮锅啦
汤头遒劲鲜甜,滋补养颜,
花胶旧旧都系劲大块 数量仲唔少!!

🔸可以首先叫左少少餐前小食

锅霸开幕五周年
讲番d牛先
牛肉既色泽好靓 肉质鲜嫩 仲好重肉味

🔸仲有过百款材料俾你选择
爆酱浓芝流心牛丸, 手工自家制麻辣粟米猪肉饺等等
而我就最钟意呢个芋泥贡丸 手工制既丸类同饺类真系买少见少
我男朋友就最钟意呢个足8吋长蟹柳哈哈

服务方面 并主动介绍店内的特色菜 都好好服务

📍锅霸吃到饱台式养生火锅 (创兴广场)
📍旺角弥敦道601号创兴广场4楼