闻说香港仅存嘅铁皮大排档~决定去根记试下佢地嘅秘制猪扒同鸡翼,鸡翼有3只全部剪开一半,就咁睇好似几大只😂听讲出前一丁话有得拣味,不过果度除左两公婆仲有个亚叔,态度真系令你咩都唔会再问佢,坐边 食咩 餐饮 都唔系咁想同佢讲野,仲要一路食住烟~一碗面餐$44 猪扒系有腌过嘅,但我觉得细块左啲,鸡翼同猪扒都未至于好惊喜,出前一丁亦冇问我要咩味,奶茶完全冇奶咁,唔得👎,好彩我拣忌廉 🙈睇住佢面系用火水炉煮,猪扒都系石油气炉炸猪扒同鸡翼嘅,其他𩠌就用返火水炉煎嘅。见食评话世一⋯⋯唔难食都唔特别好食,只系一块有腌过嘅炸猪扒🤷🏻‍♀️谂住天气凉凉地试下,价钱同茶餐厅一样,但系态度唔好又唔特别好食,坐又一定唔会系好坐,咁嘅大排档真系冇咩必要留低。
闻说香港仅存嘅铁皮大排档~