2022-12-11
[ Electric Ave ]呢间系曾获选国际旅游网站Big 7 Travel「亚洲50间最佳汉堡店」,口碑极好,即管去试吓先🤤✿ CLASSIC 2.0 $155面包松软好香牛油味,配沙律菜、芝士、酸瓜、牛肉汉堡,牛肉汉堡味浓,好juicy。另外可以简瑞士Raclette或者 Stilton Cheese ,店员介绍Stilton Cheese🧀,加埋佢特制酱汁,一试难忘。✿ THE MAC DADDY $125同一款面包配牛肉汉堡&芝士 ,但呢个系美国芝士 ,另外个酱汁都唔同,味道浓郁。如果2人食,可以叫2个唔同款share👅✿ SPICED BONE MARROW WEDGES $70堪称全港最好食嘅薯角,当然必试啦。果然好脆&香口, 薯角炸起来又唔油,再加埋香葱同邪恶嘅芝士碎,个人觉得呢个真系好值得试!总结🫦钟意食汉堡嘅一定要试试,佢个薯角都做得好出色😋难怪口碑咁好。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿Electric Ave地址: 中环嘉咸街45A号1楼电话:59185574✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
✿ CLASSIC 2.0 $155
✿ THE MAC DADDY $125