2009-09-01 17 浏览
记得上次同朋友去胜香园之后,行过呢度,佢话呢度果d汉堡好正,所以今日黎到附近就拣呢度食午餐,佢有个360克安格斯牛肉汉堡,不过以我咁既食量都系叫个180克好了,跟餐可以有埋饮品同埋薯角或洋葱圈,我要左薯角薯角就比较普通而且份量都偏少不过对我黎讲可能仲好,因为午餐习惯食得少野,个包真系好鬼大个,大到我要首先食左入面既生菜同埋蕃茄如果唔系咬唔倒,块汉堡即叫即煎热辣辣,咬落去好多肉汁,如果用差唔多价钱既汉堡比较呢度都算我食过最好食既一间。呢度帮衬既有差唔多一半都系外国人,d员工英文都唔错,不过佢地无单接但仲有客系度食紧野既时候倾计倾到粗口横飞,虽然系我个人角度呢d唔算服务差,系接侍上其实仲算几周到对客人都几有礼貌,不过我谂总会有人介意,希望佢地自己自觉改下啦,下次再黎试第二样。好彩只系食180克,如果食360克真系唔知点放入口,仲有肯定食唔晒

2009-09-01
  • 安格斯牛肉汉堡