2023-02-22 71 浏览
想打吓日式边炉🥰嚟咗呢间叫锅处嘅日本餐厅🤤入到去闻到好香日式边炉嘅味道,形式可以叫做一人一锅咁嘅做法🙂佢系放题形式,蔬菜类可以自行出去自助区选择, 而汤底就可以拣两个味道,因为一人一锅😍我哋拣咗飞鸟牛乳汤,盐曲野菜汤,两个汤底嚟到都见到里面有少少本菇嘅配料🤩汤底好浓郁嘅香味自助区嘅食物选择种类都好多,真系包你食到饱,而店员亦都会睇到就嚟冇嘅配菜都会refill ,唔怕俾人攞晒自己冇得食😃饮品方面,佢哋有只自家制嘅白桃乌龙茶,同埋玫瑰红茶,两只都好香好好饮,不过会好快俾人攞晒,因为个个都饮佢哋自家制嘅茶🤩你以为佢哋得打边炉咩?其实原来佢哋仲有日式咖喱饭,都系喺自助区𠮶度自己攞,你想要几多饭或者几多咖喱,都由你自己决定👍🏻👍🏻最后极度诚意,推介佢哋牛乳布甸,入口超滑,好重牛奶味🤩我同朋友每人都食咗两杯,嚟到呢度一定要试呢个甜品😍
想打吓日式边炉🥰
嚟咗呢间叫锅处嘅日本餐厅🤤
汤底好浓郁嘅香味
2023-02-15
等候时间
5 分钟 (堂食)