又到每星期我好期待既cafe day今次呢间系朋友揾既,我哋都好享受喺cafe休息谈心既时刻佢位置唔算难揾,我搭叮叮落车行10分钟左右就到,咁啱有最后一张空枱,幸运!仲要坐喺甜品柜隔离,有好多期间限定既士多啤梨甜品,望到都好幸福🥳 今次因为主打食甜品,所以叫左一个正餐share,唔想试平时普通all day breakfast,所以叫左个Avocado Croque🥑,一件正常Strawberry cream cake同一件淡雪Strawberry Mille feuille Avocado Croque绝对有惊喜!牛油果加wasabi,再配埋温泉蛋,估佢唔到系咁夹!仲有配埋薯蓉、沙律同南瓜汤,如果一个人食会超级饱🤣我杯Green tea latte都好浓,好味😋朋友杯Rose latte都好香滑,佢哋咖啡质素唔错!之后重点甜品真心无敌!🍰Cream cake完全唔腻,蛋糕松软,士多啤梨又够甜,好好味😭而千层酥都好出色,Custard够浓滑,淡雪士多啤梨会甜啲,但我个人觉得甜到有小小药水味,反而钟意正常士多啤梨多啲虽然佢嘅甜品唔平。。但真心好推介,而佢哋都会按当季当造水果,出期间限定
又到每星期我好期待既cafe day
今次呢间系朋友揾既,我哋都好享受喺cafe休息谈心既时刻

虽然佢嘅甜品唔平。。但真心好推介,而佢哋都会按当季当造水果,出期间限定嘅甜品,每次都整到好靓
好期待下次再嚟!