2023-03-20
今日我去咗新蒲岗嘅Coti the Bistro食lunch,试咗佢哋嘅Grand menu,真系好豪华啊!🤤先嚟一餐汤,系蕃茄汤,喺味道同质感方面都好够水准,令人好开胃。🍅🥣主菜方面,我哋叫咗盐烧龙虾尾拼带子配龙虾汁,纽西兰牛柳配黑椒汁,两款都好好味啊!龙虾尾同带子煮得好得啱口感,龙虾汁又好香浓,牛柳煮得好嫩,加上黑椒汁嘅味道好到爆,真系好满足。🦞🥩甜品方面,叫咗提拉米苏窝夫同焦糖香蕉窝夫,两款都好好味啊!窝夫煮得好松软,焦糖香蕉味道好浓郁,提拉米苏味道正正好,令人好享受。🧇🍌🍰最后系饮品,叫咗热棉花糖朱古力同提拉米苏咖啡,都好正啊!热棉花糖朱古力好浓郁,仲有一啲棉花糖嘅香气,提拉米苏咖啡就系有咖啡同提拉米苏嘅味道,好特别啊!☕🍫总括而言,Coti the Bistro嘅Grand menu真系好豪华好好味,令人好满足。加上个环境舒适,服务态度好好,下次一定会再黎啊!👍