2021-08-31 429 浏览
今日同朋友打完针,要食返餐好嘅补充体力!我哋筛选咗几间餐厅,最终拣咗呢间<PILLOWTALK>贪佢够哂有气氛,可以慢慢食、慢慢倾!呢度有好多款香港手功啤酒,最衰我哋打咗针,唔可以饮酒!🦪芝士烧蚝(2只)生蚝嘅size有手掌咁大,但蚝肉唔算大粒,不过不失!入口质感够滑,芝士酱味道唔咸,而且带点甜。开胃小食都算唔错!🦞波士顿龙虾意大利饭半只带多膏嘅龙虾,龙虾钳够大只!肉质鲜甜,而且无雪味!意大利饭够稠身,咬落有𡁻口,呢个口感会令人越嚟越想食!🐮顶级安格斯肉眼配薯角今日适逢薯角卖哂,改为薯条,无问题啦!安格斯肉眼个size都算大块!我哋order咗七成熟,但切开差唔多全熟!好彩入口唔算靭,而且牛扒就算唔点汁都已经够晒入味!我钟意❤️

呢度有好多款香港手功啤酒,最衰我哋打咗针,唔可以饮酒!

🦪芝士烧蚝(2只)

🦞波士顿龙虾意大利饭

🐮顶级安格斯肉眼配薯角