2021-09-02
今个礼拜六去九龙湾行街 除咗有伊布放题捉咗好多伊布之外 仲去咗国易个间鸣门食返个90分钟既半自助餐🦦megabox人头涌涌 就近想食得舒服啲 呢度系一个好嘅选择 舒舒服服咁嚟返个日式小放题😚呢度呢度光线舒适 环境望落开扬可以好放松咁叹返个lunch 🥺有别于外面一样放题密则则又嘈杂既氛围 好啱倾吓计 享受周末😎两个钟慢慢叹 我哋首先各自叫咗一份主食 之外仲有好多食物俾客自己任tick有多款刺身 寿司 小食 沙律 饮品都系任叫🤩刺身方面没有惊艳但对得上价钱两百松一位 无任何漏单情况 望落质素唔太颓 全部都几新鲜 唔会太薄切切 😌表现正路 而且仲会每日送一只矶烧鲍鱼 唔度缩数 其他野食 好似沙律 茶碗蒸都好正路 大家可以放心叫🥴特别一提我哋浅尝咗佢炸物都唔错 黎到热辣辣 好似芝士年糕同吉烈炸蚝 都炸到外脆内软㗎😳而饮品方面亦无伏位 我哋除左追加咗杯汽水外 仲饮咗两款特饮 😆分别系巨峰乳酸特饮同白桃乳酸特饮 入落唔系全天然 但个只味几好 唔系好难顶化学味 无伏👌🏻
我哋首先各自叫咗一份主食 之外仲有好多食物俾客自己任tick有多款刺身 寿司 小食 沙律 饮品都系任叫🤩刺身方面没有惊艳但对得上价钱两百松一位 无任何漏单情况 望落质素唔太颓 全部都几新鲜 唔会太薄切切 😌 表现正路 而且仲会每日送一只矶烧鲍鱼 唔度缩数 其他野食 好似沙律 茶碗蒸都好正路 大家可以放心叫🥴特别一提我哋浅尝咗佢炸物都唔错 黎到热辣辣 好似芝士年糕同吉烈炸蚝 都炸到外脆内软㗎😳