2017-12-19
今日终于完sem 啦😆考完试同朋友黎尖东揾好野食慰劳下自己❤️ 决定黎到呢间Dabyida Restaurant and bar 食翻个semi buffet lunch!首先当然睇下Buffet 有咩好食啦 有3款酥皮挞 我每样试下 个酥皮好特别似春卷皮脆卜卜加埋烟三文鱼 唔错唔错💓仲有烟肉 沙拉同埋cake可以拣🤤样样都试下 好丰富呀 留翻个肚食主食😍上左个蘑菇汤 好足料 粒粒蘑菇 而且好浓忌廉奶香 我个人几钟意😌我叫左烧纽西兰西冷扒💓叫左7成熟 牛扒好厚 肉质鲜嫩 而且一啖咬落好juicy d汁从口中b出黎🤤🤤好满足呀😆下次可以试下5-6成熟 7成相对上系全熟嘅感觉🙈 牛排面上加左d 香草🌿 令口感更丰富👍朋友就叫左焗肉酱菠菜卷 比较浓番茄酱味 夹住清新嘅菠菜 食得好开胃🤤最后上埋杯冻柠茶 慢慢吹下水 咁就食左个丰富嘅午餐❤️
仲有烟肉 沙拉同埋cake可以拣🤤
样样都试下 好丰富呀 留翻个肚食主食😍