2020-05-22
ᴅᴇssᴇʀᴛ ᴛɪᴍᴇ💕.介绍完啲主食 当然要讲埋甜品🥰呢度嘅窝夫好得意😎佢系圆形好似冬甩咁🍩口感同味道都同鸡蛋糕差唔多 不过就真净啲烟韧啲🤣佢大围间分店嘅粒粒窝夫都系一样🙈但系呢到嘅野饮都几普通 价钱又唔平 所以用嚟食其他野好啲😣.草莓曲奇奶油窝夫🍓 $50呢个卖相真系好吸引 好似雪山咁🏔️啲cream好幼滑 好浓奶味🍼切开佢 原来块oreo收埋左喺入面🤣五十蚊咁细旧 同fd一人一啖就冇晒 我觉得唔太抵食😟不过真系好靓嘅💓.提拉米苏双层窝夫☕️ $53呢个相对上抵食啲 佢有两旧窝夫😚不过食落冇乜咖啡味嘅☕️同tiramisu嘅味都差几远🙈呢款嘅cream食落会比较似吉士 冇咁浓嘅奶香味🤔口感都杰少少🤏🏻因为有可可粉 所以当佢系一个朱古力士多啤梨奶油窝夫黎食🍫会比较好😝.玫瑰荔枝奶茶🌹 $45饮落去有淡淡的玫瑰花香味😍不过荔枝味唔太饮落出🤣呢个饮落几清新😚.白利甜酒咖啡🥂 +$20 (set)唔太饮得到Baileys味😟似系偏甜啲嘅普通咖啡☕️.跟set仲有两款嘢饮 不过冇影到相😫一杯系桂花乌龙冰茶 唔太甜 桂花味都唔系好出😛饮落其实似普通嘅乌龙茶🤫另一杯系抺绿奶茶🍵唔知系咪太多冰 抺茶味唔
草莓曲奇奶油窝夫🍓 $50
提拉米苏双层窝夫☕️ $53
玫瑰荔枝奶茶🌹 $45
白利甜酒咖啡🥂 +$20 (set)
唔太饮得到Baileys味😟似系偏甜啲嘅普通咖啡☕️
跟set仲有两款嘢饮 不过冇影到相😫一杯系桂花乌龙冰茶 唔太甜 桂花味都唔系好出😛饮落其实似普通嘅乌龙茶🤫另一杯系抺绿奶茶🍵唔知系咪太多冰 抺茶味唔太浓 饮落得奶茶嘅甜味🙈建议可以加钱转其他野饮🧐