2022-05-29
星期五晚约咗朋友系yoho见面,想揾间坐得舒服嘅餐厅倾下计,意外入咗哩间主打流心牛角包嘅法式餐厅。装修雅致,环境舒适,而且服务都唔错,经理会主动问我哋对食物嘅意见,每上一道菜都有简单介绍。肉桂苹果🍎牛角包🥐 $38牛角包系餐厅的特色食品之一,每一款都有流心馅,切开都要有技巧,先用刀尖切开,苹果粒加埋肉桂煮成的流心十分浓郁,而且好疗愈。慢煮鲜挪威🇳🇴三文鱼🐟忌廉意粉 $158三文鱼先慢煮再煎香,保持到肉质嫩滑,外层焦香,意粉软硬度适中,忌廉汁奶味唔会太重,味道不错。至尊酥皮海鲜🦞火山煲🍲 $268听个名已经好吸引,经理推介如果吃得辣就拣冬阴功汤底,果然好野味,汤底系龙虾汤熬成,唔算太辣,大大快酥皮,唔会油腻,配上冬阴功龙虾汤一齐吃,超正!海鲜有海虾、大蚬、青口同鱿鱼,好足料,两个人都够吃。整体环境同食物都好满意!
绍。
肉桂苹果🍎牛角包🥐 $38
慢煮鲜挪威🇳🇴三文鱼🐟忌廉意粉 $158
至尊酥皮海鲜🦞火山煲🍲 $268
整体环境同食物都好满意!