2020-10-16
我今日约咗朋友行街!行到有D好累又肚饿!差唔多食晚饭时间!又见到这间九丁目日本料理!这间店舖门面非常之吸引🤩🤩🤩!由室外到室内都几好👍👍👍!.特盛鳗鱼丼特选寿司拼盘清酒煮蚬日式芝士年糕.抹茶十胜红豆冰静冈蜜梳打.特盛鳗鱼丼:卖相相当之唔错😍😍😍!原条大鳗鱼!食入口又有口感!又唔会太过腍身恰恰好!味道超好味😋😋😋!十分之有水准👍👍👍!.特选寿司拼盘:这盘寿司好丰富!油甘鱼,鲜带子,赤贝,海胆,三文鱼,金鎗鱼,容小卷,蓉小卷,6本!食入口感觉都好新鲜!味道好鲜!.清酒煮蚬:好香嘅清酒香味!蚬肉十分之嫰滑!充满酒香嘅味道😋😋😋!食入口好有口感!.日式芝士年糕:好吸引嘅卖相圆碌碌!外脆内软!好香芝士嘅味道!食入口好烟靱又有口感😋😋😋!.抹茶十胜红豆冰:饮入口好香抹茶味道!又食到十胜红豆都好够腍身!饮落都好好饮😋😋😋!.静冈蜜梳打:饮入口感觉蜜瓜嘅味道!又唔算好甜!饮入口充满蜜梳打!
特盛鳗鱼丼
特选寿司拼盘
清酒煮蚬
日式芝士年糕.
抹茶十胜红豆冰
静冈蜜梳打
特盛鳗鱼丼:
特选寿司拼盘:
这盘寿司好丰富!
清酒煮蚬:
日式芝士年糕:
抹茶十胜红豆冰:
静冈蜜梳打:
饮入口感觉蜜瓜嘅味道!又唔算好甜!饮入口充满蜜梳打!