2020-11-22
趁Weekend有时会拣去远少少嘅地方。好似今次咁,拣咗去西环呢间非常舒服同装修好靓嘅餐厅食饭。去到 Chill & Grill 门口就见到有一个假Outdoor位,🈶️好多爱狗之人都带埋自己嘅毛小孩一齐去食嘢~可以带埋🐶嘅餐厅真系唔多😍😍我哋都好钟意锯扒 ,所以就点咗美国封门柳🐮其实睇餐牌嘅时候,唔知呢样系咩嚟嘅🤔即刻就问朋友,佢就话俾我听原来每只牛只有一条封门柳 ,啲肉非常嫩滑软林林架😋肉质确实非常软滑,而且烤🉐️外脆内软,肉汁确确实实咁被锁住😍😍另外,点咗卡邦尼意粉,d汁好creamy,每一条意粉都沾满汁,而且仲非常足料,上面有好几块大块嘅Parma ham同🈵️🈵️嘅芝士🤩除咗意粉,我哋本身打算叫一个精选汉堡同小朋友share,但系店员好细心咁提醒我哋,如果我哋点全熟嘅汉堡扒就冇咁好味,但系生嘅小朋友又食唔到,所以提议我哋点一个儿童汉堡配薯条餐🍔🍟唔好以为儿童餐就好Hea~大大块汉堡扒食落好juicy,入边仲有烟肉同烤香咗嘅蘑菇片,真好好味😋食完嘢仲可以去餐厅嘅千秋椅到影返张靓相先走📸
食完嘢仲可以去餐厅嘅千秋椅到影返张靓相先走📸