2020-11-04
同女友系太子揾野食 行过呢间bar 发现佢装修几有格调 即刻就入左去试一试佢一坐低就有waitress serve左个小食--粟米片配sour cream, 个cream应该佢地自己整既 个味道好特别 好好味我地嗌左几样野食:香煎美国顶级肉眼扒,蘑菇帕尔马火腿自家手打pizza, 黑松露炸薯条同叫左杯Cinderella香煎美国顶级肉眼扒: 叫左5成熟, 火候控制得好好, 食落口好多肉汁仲好嫩滑, 而薯菜亦都好大份, 味道都几好味 呢个真心推荐💓蘑菇帕尔马火腿自家手打pizza: Parma ham比起出面既无咁咸 好易入口 亦都有好浓的肉味 💓黑松露炸薯条: 好香好脆, 我觉得配番一开头既sour cream好正💓Cinderella: 其实呢杯系mocktail黎 味道以橙汁为主 有酸甜的感觉 都几好饮铺入面仲播紧一d外语的音乐mv 令到成个dinner都好relax 好chill 呢间bar真系值得推荐