餐厅: Fleur (南豐紗廠)
资讯:

2022-08-04 765 浏览
22/7/2022 happy Friday ,嚟食过开心午餐😊南丰纱厂食店,要坐得舒服,装饰有特色,充满花嘅优雅感觉,就要嚟呢间餐厅喇。我哋四人,order 咗四款主菜,大家分享一齐食,可以款款都试吓。午餐有:Meat Lover,厚厚的鹿儿岛猪扒配以竹炭面包,够特色,好食,份量确是好大。Seafood Lover, 大大条八爪鱼(未食过咁大size),西班牙辣肉肠,咬落口,好有满足感。Shashuka Lover,微辣,水波蛋捞匀,配以酸种面包,引发食欲😋Spanish Duck Leg,慢煮西班牙鸭髀,一上枱,香喷喷,真系好想一口咬落去😂Soup 是:椰菜花汤,creamy,好饮!仲有 side dish : 炒羽衣甘蓝,难得有炒羽衣甘蓝的,有营养嘅side dish。饮品: Peach SodaMango Clitoria Soda冰冻解渴,而且好colourful ,打卡必选😊店员好友善,服务态度良好,比个赞😊

午餐有:

Soup 是:椰菜花汤,creamy,好饮!

饮品:
Peach Soda
Mango Clitoria Soda
冰冻解渴,而且好colourful ,打卡必选😊

店员好友善,服务态度良好,比个赞😊
Meat  Lover
Seafood  Lover