旺角多餐厅就个个香港人都知啦,但其实楼上铺嘅餐厅有边d推介就要大家去探店一下,今次比我发现旺角依间餐厅主打西餐,店内环境不大,但非常有情调,🩷👫朋友情人倾计食饭好地方。仲有live music 😊我同朋友就点左几款小食👍👍-凯撒沙律配烟三文鱼,上菜时发现都几有趣,佢地系用一个玻璃罐入住份沙律,好得意,沙律菜新鲜。-西班牙火腿蜜瓜,味道清香,火腿少少咸咸地配蜜瓜清甜味真系好开胃。水牛城鸡翼,餐厅把鸡翼炸到黄金酥脆配辣味酱汁,鸡翼大细啱啱好,可以一口一只。-主菜伊巴利亚烤猪肋骨,猪肋骨厚实多汁,用刀切落去完全唔觉得好干,肋骨上面用咗烧烤酱,再配餐厅酸辣酱,入口即化。-饮品都好多选择,我就叫左青柠青苹果梳打饮品甜度可以自己决定,我就唔再落甜,因为原本味道岩岩好的。-Whisky Cask Craft Cider 酒精浓度6.7% 入口淡淡苹果香气,入口顺滑,女士都岩饮。

我同朋友就点左几款小食👍👍

-饮品都好多选择,我就叫左青柠青苹果梳打
饮品甜度可以自己决定,我就唔再落甜,因为原本味道岩岩好的。

2024-06-28
  • 西班牙火腿蜜瓜