2024-04-17
好耐冇去cafe食下野chill下,今次陈生朋友介绍左葵涌系kcc 有间小店cafe。价钱经济实惠,味道都唔错。📍葵涌 Little prince 我哋食左:🌟香辣蒜片蚬肉意粉💰59蚬肉好多,蒜片提升意粉🍝香味,唔算辣,西餐黎讲价钱算平,份量女仔食岩岩好。🌟全日早餐💰86全日早餐包括:法兰克福肠,黑松露炒蛋,炒杂菌,烟三文鱼,茄汁焗豆,迷你牛角包。黑松露好香,三文鱼新鲜全日早餐好抵,出面啲餐厅大部分都💰1xx或以上。最紧要味道好味。🌟热朱古力奶+💰9朱古力味好出,加埋奶够晒creamy。🌟袖子蜜梳打+💰14袖子密梳打,袖子份量都算多,唔会过甜,甜度岩岩好。总结:Little prince 价钱经济实惠,如果想揾间cafe chill 下都系唔错嘅选择,餐厅系靠路边既落地大玻璃,采光开扬。如果一个人想揾间餐厅谂下野呢间唔错有两个单人位靠落地玻璃。2人总数💰168人均💰8410分满分味道:7.5/10环境:7/10价格:7.5/10#hkfoodie #hkigers #hkig #hkblogger#chansfoodie.hk#hkrestaurants#hongkong🇭🇰 #hon
📍葵涌 Little prince
我哋食左:
🌟香辣蒜片蚬肉意粉💰59
🌟全日早餐💰86
🌟热朱古力奶+💰9
朱古力味好出,加埋奶够晒creamy。
🌟袖子蜜梳打+💰14
袖子密梳打,袖子份量都算多,唔会过甜,甜度岩岩好。
2人总数💰168人均💰84
10分满分
味道:7.5/10
环境:7/10
价格:7.5/10
#hkrestaurants
#hongkong🇭🇰 #hongkongfood #hongkonglocalfood
#hongkongtravel
#香港探店 #香港探店分享 #香港探店打卡
#葵涌#cafe#全日早餐 #alldaybreakfast