2022-04-07
.好少见到food court有omakase食,而apm新开张既food fiesta入面有间🍣店➡️鮨孝,有自设bar枱,比你可以享受平民价Omakase😮价钱大约$3xx-$5xx,仲有各种鱼生丼,鱼生丼价钱普遍系$69-$128,冇加一㖞,抵食架㖞!今次叫左吞拿鱼拖罗蓉丼($99),份量唔大,大食既朋友一定唔够饱。有三片厚切呑拿鱼,都新鲜既,美中不足系有筋🥲拖罗蓉打得好好,完全冇筋,好食既👍🏼饭用左特别既醋调味过,唔太似平时出面既食寿司饭。整体黎讲都算性价比中上既,可一试!另外,我建议如果与同行朋友只系帮衬鮨孝,有得坐寿司店bar枱食就最好,因为food court啲枱、地下都比较污糟,有明显既污渍🤷🏼♀️.味道 ★ ★ ★ ★ ☆环境 ★ ★ ★ ☆ ☆服务 ★ ★ ★ ★ ☆价钱 ★ ★ ★ ★ ☆
拖罗蓉打得好好,完全冇筋,好食既👍🏼
饭用左特别既醋调味过,唔太似平时出面既食寿司饭。
整体黎讲都算性价比中上既,可一试!
呑拿鱼拖罗蓉丼
呑拿鱼拖罗蓉丼