2024-08-21 1031 浏览
昨晚2024/08/20系我同女朋友👫🏻嘅周年纪念,我特登book咗Owens试下🤤因为次次经过佢哋门口都见佢哋排晒队🤔好想试下佢地啲野😌点不知,真系几好😂😋🤤我地叫左2个set dinner加2个小食(五星最高分)1)柚子蜜鸡翼 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️2)薯条3兄弟⭐️⭐️⭐️⭐️3)软壳蟹黑松露意大利饭⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️4)白酒蒜片大蚬扁意粉⭐️⭐️⭐️⭐️首先,佢哋呢四味𩠌都超有诚意咁做出黎!!!!啲鸡翼系涨卜卜,完全无pre-cook啲薯条热辣辣,配4个酱都几夹(茄汁、Wasabi酱、明太子酱、他他酱)软脚蟹最惊喜嘅地方系佢有蟹膏!🤩我第一下食到好食到癫咗😍啲大蚬全部都好新鲜!不过喺个人口味上,我比较钟意浓味,所以我觉得呢间餐厅味道偏淡咗一啲啲🤏🏻如果可以咸返少少,我会更加钟意😊最后,亦都系我最好嘅体验,系呢一间餐厅🍴我净系喺备注度写咗一句:周年纪念,完全冇叫佢哋准备啲乜嘢蛋糕🍰但系🥹佢哋最后佢地画咗个咁靓嘅碟同送左个咁好食嘅蛋糕(巴斯克麻糬蛋糕)俾我哋😋🥰多谢你地🙏🏻店员服务态度超级好👍🏻👍🏻👍🏻超级有礼貌🫶🏻🫶🏻🫶🏻赞👍🏻👍🏻👍🏻我同❤️女朋友🥰已经决定咗会再嚟食😂see you guys☺️

我地叫左2个set dinner加2个小食(五星最高分)

1)柚子蜜鸡翼 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2)薯条3兄弟⭐️⭐️⭐️⭐️

3)软壳蟹黑松露意大利饭⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4)白酒蒜片大蚬扁意粉⭐️⭐️⭐️⭐️

首先,佢哋呢四味𩠌都超有诚意咁做出黎!!!!

啲鸡翼系涨卜卜,完全无pre-cook

软脚蟹最惊喜嘅地方系佢有蟹膏!🤩我第一下食到好食到癫咗😍

啲大蚬全部都好新鲜!

巴斯克麻糬蛋糕
2024-08-20