2022-08-06 19 浏览
主打亲民高质川菜,当中个冷锅酸菜鱼更加系必食嘅Iᴛᴇᴍ,想知有几好食,睇落去喇🤪必食冷锅酸菜鱼 $238我地叫咗Bʙ辣,汤底惹味,酸辣适中,仲有少少麻🤪 而鱼嘅份量十足,鱼肉够哂滑溜,鱼味都几鲜几浓,旧旧鱼都大大旧啖啖肉,而个锅其他嘅配料好似酸菜阔粉嘅份量都好足,阔粉食落烟韧,有嚼头,啲阔粉吸哂酸菜嘅味道,食落真系好正🤤👍🏻炸小馒头 $54/6个呢个我地认为真系必点Iᴛᴇᴍ‼️ 外层炸到微微焦脆,入面极松软,馒头本身已经甜甜地,点埋炼奶嚟食,真系邪恶到爆炸😈皇牌口水鸡 $92(例)我地都系叫咗Bʙ辣🤣 虽然今次比嘅系鸡胸,但肉质唔会话粗糙,而 Bʙ辣对我地嚟讲啱啱好,整体好惹味,麻油亦都好香🤩菠萝沙冰 $45都几大杯,唔算好甜,解辣一流,菠萝味够哂浓同香😗荔枝沙冰 $45味道都系几浓同几香,只系比菠萝无咁甜😂呢度嘅冷气非常充足,食辣嘢都唔会大汗搭细汗👍🏻👍🏻 而且店员服务好好,我地想执位影相,佢地亦会主动帮忙❤️5粒为满分味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️性价比 ⭐️⭐️⭐️⭐️餐厅地点 ⭐️⭐️⭐️餐厅舒适度 ⭐️⭐️⭐️⭐️翻吃指数⭐️⭐️⭐️⭐️

必食冷锅酸菜鱼 $238

炸小馒头 $54/6个

皇牌口水鸡 $92(例)

菠萝沙冰 $45
都几大杯,唔算好甜,解辣一流,菠萝味够哂浓同香😗

荔枝沙冰 $45
味道都系几浓同几香,只系比菠萝无咁甜😂

5粒为满分
味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️