2020-09-30
我地3个人,3:15pm入座, 限时90mins, 即系可以食到4:45pm. 而佢地已经好多items都话无,我地都无所谓,照食。我地落咗1张单, 大部份items都有落,无论我地写几多件,佢都系最多俾3件,自动cut人地嘅数量。 我地3个人,其中1个朋友钟意影相,挂住影相所以我地1st order 嘅野食得慢,未有再落单,直到4:10pm, 个职员话最后加单,问有冇野加,我哋划完单之后俾张点心纸个阿姐,佢望一望张纸,然后态度极之恶劣咁问我哋,"你哋食唔食得哂呀!你哋张枱仲有点心未食涡"。我哋有D点3件,有D两件。佢睇到个3字,就话:"你地叫3笼?d野唔可以拎走架!"我地话系3件,唔系3笼!我地话你之前都系俾3件我地架涡,跟住佢冇野讲。经过我地一番坚持,阿姐转身去落单。5-10mins后,有个阿姐攞3粒虾饺黎,其实系1st order未到的虾饺only, 放低跟住边转身边讲:"其他果d无架喇, 截晒喇!"即系,第二张单佢全部唔俾我地,全张都无😡最后我地系4:45pm前食晒所有台面嘅野而我地其实系未饱,仲有d想食嘅野留咗肚但无得食。 如果做点心放题系咁样cut人数量, 仲可以las
经过我地一番坚持,阿姐转身去落单。
即系,第二张单佢全部唔俾我地,全张都无😡
最后我地系4:45pm前食晒所有台面嘅野而我地其实系未饱,仲有d想食嘅野留咗肚但无得食。 如果做点心放题系咁样cut人数量, 仲可以last order都全张cut晒,仲系咪点心放题? 全部3 个侍应都系态度极之恶劣,仲话我地叫咁多,唔准拎走架,真系好侮辱,如果唔系亲身遇到,我都未必相信系咁夸张。
食物其实ok, 不过,佢咁cut单,服务差成咁,食物系几好都无用。