2024-04-24
旺角去边区都好方便🚊🚖🚌,约朋友食饭就啱晒。今次就约咗朋友食位于旺角东站moko嘅The Pantry & Chips Republic。呢间餐厅都系主打啲fusion西餐😆,Pancake同其他甜品。Tiramisu Pancake pancake超大旧👍,将pancake整到tiramisu蛋糕咁嘅味真系好创新☺️,淋埋枫糖浆落去又香甜🍁又有咖啡香☕!一切落去香浓蛋浆标晒出嚟,真系睇到都流口水🤤。海胆带子意粉😋系呢度嘅招牌菜,呢两样名贵海鲜份量唔少🏆,绝对畀足料!叫得做招牌菜,真系唔系到到有,呢碟fusion意粉真系值得试试!汉堡🍔都好有水准!Maple Bacon Cheeseburger 最劲嘅就系maple bacon🤫。哎呀又唔小心讲咗个秘密出嚟!Maple bacon令到一个安格斯汉堡多咗一份香甜,系真系又有焦香又有甜。相信系佢哋嘅绝招!🫢最后大家嚟到一定要试奶昔🥇,我自己好钟意饮奶昔,又冰凉又有浓厚嘅口感,超正!呢度奶昔有好多味道,我就试咗薄荷朱古力味🍫🌿,下次经过真系会买杯嚟饮。旺角地点咁方便大家经过或者特登嘅人嚟食都可以,The Pantry & Chips Repu
旺角地点咁方便大家经过或者特登嘅人嚟食都可以,The Pantry & Chips Republic绝对唔会令你失望!👏👌
tiramisu pancake
Maple bacon cheese burger