你问得观塘食咩好?谂唔到就真系不如去食放题算啦~今次仲要食到「榴梿」忘返💕平日晚市卜左7点食门口都有好多人等位,平均每人$288(未包括加一服务费)甘岩最近餐厅仲做梗期间限定新产品‼️就系我最爱既榴梿啦~出面有好多都系有限量,呢到系任食!重点介绍限定产物烤金枕头,每次人头只限叫一份,要人真系要勤力啲叫,即叫即焗既感觉,入口即溶,仲有炸榴梿球,好香好脆。甜品仲有好多种类,雪糕、布甸、泡芙、芝士挞,全部都系榴梿产物,大推💕热食,刺身,炸物都系用手机QR Code落单,而出面位置就可以拎到小食,甜品,饮品等等。款式多到拣唔晒,黎之前真系必须空肚XD以前既放题都系以日式食物为主,依加就真系咩都有!最令我印象深刻既系乳鸽同蟹粉捞面,乳鸽上枱热辣辣,够晒香脆,咸度都岩岩好❤️ 蟹粉捞面好大碗,蟹粉既份量一定够捞面,完全唔会有腥味刺身同寿司都好新鲜,炸物都新鲜出炉系热辣辣香喷喷既,出面自助餐枱仲有麻辣小龙虾,花酒煮螺,冻既虾同瀬尿虾,都系细细只可以食好多😍

刺身寿司都好新鲜,炸物都新鲜出炉系热辣辣香喷喷既,出面自助餐枱仲有麻辣小龙虾,花酒煮螺,冻既虾同瀬尿虾,都系细细只可以食好多😍