2021-06-01
香烧焗猪肉眼配玉桂苹果酱 $108猪肉眼份量好多!有两大块,非常厚切。有肉汁,而有连住少少筋同脂肪😘好有肉香。虽然小编唔钟意食玉桂味,不过呢一个玉桂苹果嘅肉桂唔算太浓烈,配埋肉食可以解到油腻😍仲有紫薯用同埋西兰花🥦,配菜都煮得几好食👍🏻盐烧虎虾配南瓜意大利饭 $92虎虾有两只,南瓜意大利饭酱汁浓稠,咸甜适中👍🏻见到餐厅都几多人叫呢一个饭,系一个几轻盈但系又饱肚嘅餐跟餐配忌廉汤入面有薯仔,西芹,烟肉等等。系一个调味偏重嘅忌廉汤。饮落有饱腹感,几幼滑😆柠檬梳打热柠水餐厅环境方面,座位好多,而且有落地玻璃,中午有阳光射入黎,感觉几舒服。总括而言,呢一个价位食到呢个质素嘅食物简直系CP值超高。九龙湾终于唔系食物沙漠啦😍得闲就过嚟坐吓啦INN - I’m Not Nothing (九龙湾)九龙湾展贸径1号E-Max 国际展贸中心地下21-23号舖
猪肉眼份量好多!有两大块,非常厚切。有肉汁,而有连住少少筋同脂肪😘好有肉香。 虽然小编唔钟意食玉桂味,不过呢一个玉桂苹果嘅肉桂唔算太浓烈,配埋肉食可以解到油腻😍仲有紫薯用同埋西兰花🥦,配菜都煮得几好食👍🏻
盐烧虎虾配南瓜意大利饭 $92
跟餐配忌廉汤
柠檬梳打
热柠水
INN - I’m Not Nothing (九龙湾)
九龙湾展贸径1号E-Max 国际展贸中心地下21-23号舖