前排系佐敦食过呢间🌟虾虾烧🌟之后,小妹-直对佢念念不忙,所以听到佢荃湾分店可以无限时任食,梗系要过去会下佢喇😉今晚主角-✨生猛大头虾✨枱面隔离有个好大嘅水缸养住左好多好生猛嘅大头虾,唔使行出行入真系劲方便,想食几多可以夹几多,想唔新鲜都好难🤩新鲜大头虾只只都肉质爽滑又大只,虾膏多到爆出梨咁济,唔食多几只都对唔住自己👊🏻加上店员refill得超快手,水缸长期处于常满嘅状态,唔使惊食食吓会冇晒虾👍🏻👍🏻👍🏻值得大赞👍🏻👍🏻Btw,生猛大头虾逃走速度超级快,反应慢啲都捉唔住😛成功夹到手真系超有成功感🤟🏻(到手之后记得放落冰水度雪晕佢先至好烧丫,唔系佢会生虾咁跳㗎😆)✨海鲜自助区✨冰枱上面放满左超多海鲜,有鲍鱼、生蚝、唔同品种既原条鱼、鱿鱼、扇贝、带子同蚬类...大路野都接近有齐哂,种类好丰富,啱晒我呢d海鲜爱好者😍✨串烧自助区✨又系劲多野拣,等我简单讲下先😆◽️猪有猪颈肉、猪仔脾、叉烧粒、排骨、猪扒、猪腩肉..最估唔到连猪大肠都有🫶烧到脆卜卜既猪大肠真系唔食唔得😁◽️牛有牛扒、牛肉粒、牛仔骨、金菇肥牛卷◽️羊有羊肉串同羊架,肥瘦适中唔太膻◽️鸡包括左唔同口味嘅鸡中翼、鸡软骨、鸡皮、鸡扒同鸡肉串..除

今晚主角-✨生猛大头虾✨

✨海鲜自助区✨

✨串烧自助区✨

又系劲多野拣,等我简单讲下先😆

◽️猪

烧到脆卜卜既猪大肠真系唔食唔得😁

◽️牛

有牛扒、牛肉粒、牛仔骨、金菇肥牛卷

◽️羊

有羊肉串同羊架,肥瘦适中唔太膻

◽️鸡

包括左唔同口味嘅鸡中翼、鸡软骨、鸡皮、鸡扒同鸡肉串..

除咗肉类之外,其他香肠类、什丸类、香菇同蔬菜类既款式又系超齐全,每款浅尝-两串都够你饱到上心口🤣

小妹仲要实测过有好多款都好值得-再encore!真系要留定肚先好过梨食🤪

✨雪糕、饮品区✨

饮品区既多款饮品全部都可以无限𣈱饮,边食边饮-定唔会dry❣️

饮饱食醉仲可以用埋第二个胃去食埋唔同口味既雪糕同甜品,帮今餐做番个完美既收尾🤘🏻

🦐虾虾烧

📍荃湾众安街55号大鸿辉(荃湾)中心11楼