2024-12-19
呢间铁板烧一直book mark咗好耐,坐喺吧枱前近距离厨师即席烹调各种新鲜食材👨🏻🍳我哋四位分别都叫咗✨Autumn Delights (HKD799/ ppl)➖时令沙律🥗柚子汁配时令沙律菜,酸酸甜甜,开胃又清新✨➖蟹肉茶碗蒸🦀细腻滑嫩嘅蒸蛋配合蟹肉,令茶碗蒸香气更浓郁👍🏻➖铁板海鲜🦐🐟银鳕鱼肉质细腻,入口即溶,铁板煎到恰到好处,少许金黄色✨大虎虾口感弹牙,配合在旁的虾膏酱,味道鲜味🤤香煎鹅肝配意大利黑醋酱,油脂丰富的鹅肝配合香脆多士,入口即溶,令整体口感更丰富👅南非鲍鱼口感新鲜爽口,配合些少海苔蟹肉汁及三文鱼籽➖M5和牛薄烧🐮M5和牛油脂丰富,包裹住蒜粒及葱粒,再配合甘香嘅蒜片,令整体更香口惹味➖香煎野菜🥬分别有南瓜,番薯,翠玉瓜➖蟹肉炒饭蟹肉炒饭炒得粒粒分明,蛋浆包裹住每一粒米饭,香气四溢🍳➖梳乎厘雪糕师傅即场制作,空气感增加口感及层次,配合香梨雪糕🍐、红豆及黑糖蜜,为整餐画下完美句点,相当满足😌而家消费满$1500仲有野送👇👇👇(两位送龙虾一只/指定清酒300ml一支/全单9折)
时令沙律🥗
柚子汁配时令沙律菜,酸酸甜甜,开胃又清新✨
蟹肉茶碗蒸🦀
细腻滑嫩嘅蒸蛋配合蟹肉,令茶碗蒸香气更浓郁👍🏻
铁板海鲜🦐🐟
南非鲍鱼口感新鲜爽口,配合些少海苔蟹肉汁及三文鱼籽
M5和牛薄烧🐮
香煎野菜🥬
分别有南瓜,番薯,翠玉瓜
蟹肉炒饭
蟹肉炒饭炒得粒粒分明,蛋浆包裹住每一粒米饭,香气四溢🍳
梳乎厘雪糕
而家消费满$1500仲有野送👇👇👇
(两位送龙虾一只/指定清酒300ml一支/全单9折)