2016-10-04
夜晚9点,3个人黎食吾洗等即刻有位。 上次来食咗个窝夫同埋蜜糖吐司,两个人食到好饱咁走,虽然窝夫的味道一般,但吐司简直一试难忘,所以今次特登带其他朋友一尝滋味。今次今次叫咗一个珍宝吐司$78,蜜糖嘅味道渗入吐司裹面,所以好入味,够甜👍🏻👍🏻而且吐司焗得啱啱好,外面够脆裹面又松软。重点系份量十分大,配有三球雪糕真真真系好抵食🙀如果一个人食嘅话就太过腻啦,可能细食人士会食吾晒,如果2个人share👫,再叫多杯饮品就够啦✔️另外我一直好奇甜品铺点解有捞面$52,仲要配士多啤梨芒果古朱力,所以最后叫咗一份朱古力捞面。原来捞面系可丽饼皮/班戟皮整嘅,将饼皮切成一条条的确好有创意,味道确实不错。可惜忌廉多,而其他酱料太少,食食下有啲干,份量就少咗啲🙊不过甘有创意嘅甜品值得一试话说个waiter着住对人字拖都几搞笑,个样懒洋洋,冇乜精神,不过服务都几好