2012-08-27 81 浏览
晚上九时许, 便到屋企附近的大记吃晚饭, 其实以前都有去过数次, 觉得还不错, 事隔数月, 便再来吃, 点知......不知所谓, 人怕出名猪怕肥, 完全可以应用在这间店,唔怪得好多人话,如果间店有小小名气,就唔好再去食,你一定失望至极,而我又加多一样,生气至极,所以我唔会再去,除非习惯极差的服务态度,及只要求有嘢放入口食。我点了麻辣猪腩肉粉, 结果系麻辣 - 只系得辣, 谭仔...好食好多猪腩肉- 肥肉多过瘦, 而且完全无味,烚白肉一样其后发现,店舖内写明消费满40元, 送糕点或糖水, 本人消息共56 元, 叫了2次, 都没有人理会, 结果当我埋单时, 再问收银, 唔问还好, 一问之下, 决定唔会再去食,不值。 我问:唔系送糖水咩收银亚婶黑面回答:系,不过我哋唔会同客人讲,你知啦,有些客人唔喜欢食糖水,所以客人唔问,我哋唔会讲,如果你想食,你坐番低啰佢哋完全唔想送比客人食,边有咁样服务态度,而且那时已经九点半左右,送唔哂都系倒,除非真系留番第二日再送。。。

我点了麻辣猪腩肉粉, 结果系

麻辣 - 只系得辣, 谭仔...好食好多

猪腩肉- 肥肉多过瘦, 而且完全无味,烚白肉一样

我问:唔系送糖水

2012-08-27