2021-12-03 461 浏览
多年来金凤大餐厅屹立不倒,依然情调满满,老伙记的人情味也毫不退减,十分温暖。🥰 如果圣诞节嚟食铁板扒餐,应该都几好气氛,又经济实惠🎅🏼💰串烧牛柳餐 $130是日午餐-黑椒特色咸猪手 $50均跟餐汤、餐包、饮品🍽🍝🐂🐖🥩🥖🥘🍗🥂时光任苒,必须讲金凤的铁板餐完全保持到一贯水准,同我以前认识嘅味道,一样咁好味。牛柳很tender and soft, 坦白来说,味道比某些fine dinning 还要好。除了牛味浓郁,口感还很软熟!(听闻熟客都钟意呢个招牌牛柳餐/串烧牛柳餐🐮)另外有超抵嘅午餐,每款划一$50,呢个年代仲可以用50大洋系港岛食扒房,难怪每个时段都咁旺场!猪手无骨啖啖肉,连带筋位,都系好高水准,超满足🐷❤️🍻老板仲话而家做埋外卖,金凤社交平台 (search 金凤大餐厅-湾仔) 可以直接落单,送货范围覆盖全香港岛,附近既居民同office 人有福了🤩除咗味道,今次仲食番好多回忆,vintage之最! 💃🏻

💰串烧牛柳餐 $130
是日午餐-黑椒特色咸猪手 $50
均跟餐汤、餐包、饮品

🍽🍝🐂🐖🥩🥖🥘🍗🥂

除咗味道,今次仲食番好多回忆,vintage之最! 💃🏻
  • 串烧牛柳餐
  • 罗宋汤