2024-10-14
事隔大半年先再嚟食嘢。天时暑热,怕狗狗中暑,就尽量避免盛夏带佢出街。不过,最近天气凉番少少,又蠢蠢欲动。呢间餐厅我哋几钟意帮衬,因为佢系宠物友善,食物味道又几好。今次嚟到,我哋仲发现狗狗可以坐入冷气区添!烤鸡菠菜意粉:狗狗爸爸点;佢赞件鸡扒肉质柔软又有肉汁;意粉份量大;忌廉汁非常浓滑,带菠菜味,酱汁有好多绿色点点;摆盘花过心思,一啲都唔求其蟹肉南瓜芦笋意大利饭:餐厅帮我走蟹肉;意大利饭配料唔算多,但份量大;米饭熟度刚好,正宗意大利饭会咬到米芯,但我麻麻哋钟意,反而呢个熟度唔硬亦唔软烂,较适合一般香港人的胃口;酱汁同样劲creamy,每啖都好满足(亦邪恶);意粉酱重菜味,呢个酱就充满南瓜的甜味,两款不相伯仲冻柠茶:会放4片新鲜柠檬的柠茶/柠水可谓绝无仅有,柠檬片仲唔系薄切,非常足料斋啡:嚟过几次,虽然次次都点咖啡,但佢的确只系普普通通,如果系咖啡爱好者就好失望,但单纯想注入咖啡因的话,佢的味道系够浓带苦既~我只系想消滞,所以冇乜所谓惊喜哈蜜瓜:侍应帮我哋清理台上餐碟后,竟然送咗一件哈蜜瓜俾我哋,仲同我哋讲:「狗狗终于有嘢啱食喇!」我哋真系超开心呀!原本狗狗有冷气叹,经已好感恩,估唔到仲有
惊喜哈蜜瓜:侍应帮我哋清理台上餐碟后,竟然送咗一件哈蜜瓜俾我哋,仲同我哋讲:「狗狗终于有嘢啱食喇!」我哋真系超开心呀!原本狗狗有冷气叹,经已好感恩,估唔到仲有呢个小惊喜,餐厅好窝心!
狗狗食评🐕:我喺度得到好好的款待,觉得好幸福,希望多啲餐厅欢迎我同我的同类啦!迟啲冇咁热,我可以多啲出动,周围觅食喇!