态度差同屋企人近近地喺千色食打边炉,夜晚七点几入座,餐厅大约坐一半人左右,楼面人手大约三个(已计casher位)。入座前见到登记会员可以有折扣优惠,然后就上网登记咗,埋单嘅时候见到有$100 coupon,就用埋佢,然后问句侍应: 依 系咪有折扣优惠?侍应: 系耳边劲大声回应””减咗$100就冇折扣””大声到我哋都吓亲同行嘅人大家都比佢嘅声量吓亲,实在唔明点解态度会咁差。食物质素普通join咗SRF和牛套餐,二百几蚊。和牛牛味ok,配上昆布汤底几清甜,但肉质有啲嚡口,正正常常。乌冬煮一阵就一pat野咁极上豚肉猪味足够,肉质唔错菜只有4款: 娃娃菜、小白菜、油麦菜同生菜油麦菜几清甜嘢食喺二百几蚊任食嚟讲,质素正常,性价比都算高嘅,但系态度嚟讲就好差,问一句就好似唔耐烦,仲要劲大声,同行大家都好明显吓到,佢都见到我哋吓到,但一句唔好意思都冇。总括而言唔值得帮衬。其实两三年前都帮衬过一次,感觉都系普通,估唔到再度光临,都系咁差,加强咗我唔会再去呢间餐厅嘅谂法。
态度差

: 依 系咪有折扣优惠?
侍应: 系耳边劲大声回应””减咗$100就冇折扣””
大声到我哋都吓亲
同行嘅人大家都比佢嘅声量吓亲,实在唔明点解态度会咁差。

食物质素
普通
join咗SRF和牛套餐,二百几蚊。
和牛

牛味ok,配上昆布汤底几清甜,但肉质有啲嚡口,正正常常。
乌冬

煮一阵就一pat野咁