2022-09-20 312 浏览
🏡CoHee ☕️《粉岭》😟😟未试过去一间cafe 咁差体验😰见锦田果个店几多好评 今次前粉岭裁判法院新开嘅分店 就黎试吓 系历史建筑入面系几有feel的🏡 去果日爆晒场 不过佢有得留电话有位之后会打比你🥹本身都觉得几好一入到去似茶楼咁嘈 枱与枱之间好密 🥵不过重点系4点45之前入到去 但全场得一个waitress 落单 执枱 叫左佢落单话等等之后 过左好耐先得闲理我哋 然后同我地讲5点已经截咗单..得返咖啡同甜品…What? 首先有冇同我哋讲几截单 同埋系冇人帮我哋落单搞到过晒时间….真系O爆嘴🥲 最后叫左一件roll cake 同两杯咖啡但d 咖啡等左成半粒钟先有 很差的体验🤬 野食几好都冇用喇😵安排太差了
🏡CoHee ☕️《粉岭》

😟😟未试过去一间cafe 咁差体验😰

2022-09-20
等候时间
30 分钟 (堂食)
用餐时段
下午茶