2019-07-13
第一次写评价第一次去呢间餐厅系朋友介绍既,觉得气氛好唔错,有welcome drink同面包条,其他食物都几好,所以会想再去但琴晚第二次去食就感觉好差 可能星期五晚人太多,比漏左welcome drink个啲唔紧要 叫左三样野食,lasagna, rib-eye同露荀沙律 Lasagna好快就上 但食完lasagna之后,rib eye同露荀沙律等左应该半个钟有多 因为见到其他枱既牛陆陆续续有上,但净系得我个枱未有就忍唔住催一催,我相信系漏左单大概10-15分钟之后就两样上齐 Rib eye无问题 但露荀沙律完全唔系expected咁样 系白勺三条露荀无切过,加啲沙律菜就上左碟同menu上写既唔一样,当时谂住快啲食完就走,但之后见到其他食评,个沙律完全唔系琴晚白勺个样 虽然系用左50% discount 但等候既时间同个salad令我觉得好唔抵 所以希望系度写出黎,如果餐厅负责人见到既话就改善下啦
但琴晚第二次去食就感觉好差
叫左三样野食,lasagna, rib-eye同露荀沙律
Lasagna好快就上
大概10-15分钟之后就两样上齐
Rib eye无问题
但露荀沙律完全唔系expected咁样
系白勺三条露荀无切过,加啲沙律菜就上左碟
虽然系用左50% discount
但等候既时间同个salad令我觉得好唔抵
所以希望系度写出黎,如果餐厅负责人见到既话就改善下啦