2024-04-05
🌟一人烧肉愈开愈多,总有一间系左近😆今日拣左呢间地点好方便的一人烧肉,就系朗豪坊隔离的朗晴坊。🌟餐厅俾我第一感觉真系好干净企理,座位空间好大,系我去过咁多一人烧肉坐得最舒服。6点黎到念住食个early dinner, 点知餐厅都已经坐左五成人,好受欢迎!🌟餐厅已经包左白饭,渍物/泡菜,同面鼓汤。🥩A5 葱烧牛肋肉套餐 200g $132有两种部位的牛肋肉,拣左味噌酱。两种部位都系啖啖肉,油脂比较少,岩晒钟意肉味浓的人😋🥩A7澳洲M9里脊肉+横隔膜肉套餐 配月见汁 220g $185 两个套餐比较之下,我钟意呢个餐多d😍牛肉雪花均匀,油脂丰富,烧完超香口,配埋月见汁,又滑又juicy 😋我将另一个餐的葱花放左系里脊肉上面卷住烧,隐藏食法😆有另一番风味。🌟🌟总括嚟讲,一人烧肉性价比一流,果然系fast and yummy 😋
🌟餐厅已经包左白饭,渍物/泡菜,同面鼓汤。
🥩A5 葱烧牛肋肉套餐 200g $132