2023-02-06
📍人气和牛沾面登陆中环‼️· 大大块火炙和牛🐮 -- Mashi No Mashi🍜·#pigfoodiexhk_中环#pigfoodiexhk_日本菜========================Bookmark咗mashi no mashi好耐,不过之前经过湾仔成日都见到大排长龙~前排喺ig见到佢哋喺中环base hall开设分店,而家应该未系太多人知所以完全唔洗排队!!!🙈Menu同湾仔店一样,我就试咗最signature嘅和牛沾面🥰------------------------------⭐️特制和牛沾面 $165 (4.3/5)两大片和牛经过火枪烧炙,呈半生熟,油香丰腴,肉质好smooth~沾面汤有浓厚嘅鲣鱼味,唔会过咸,仲有啲牛肉粒喺入面~面条较粗身,烟韧几有咬口,挂汤力亦颇强😋整体嚟讲好味嘅但不致于好惊喜有waoh一声嘅感觉,价钱有啲进取,试一次就好了!🙈🙈------------------------------卖相:3.5/4味道:4.3/5性价比:3/5推介度:3.5/5------------------------------店舖资料名称:Mashi No M
#pigfoodiexhk_中环
#pigfoodiexhk_日本菜
========================
⭐️特制和牛沾面 $165 (4.3/5)
卖相:3.5/4
味道:4.3/5
性价比:3/5
推介度:3.5/5
店舖资料
名称:Mashi No Mashi
地址:中环康乐广场1号怡和大厦地库BaseHall Kiosk No.12-13
前往方法:中环站A出口