2023-01-11
2023-01-10打卡一流嘅paste cafe☕️同妈妈去咗葵芳食下午茶👩💼带妈妈再访ROSIE😀餐厅装修文青木系风格店员安排我哋坐大圆枱好阔落🥰主打系佢哋嘅特色咖啡😌可用手机落单📱柚子胡椒汁青口大管粉,138蚊碟💰卖相好吸引有五大只青口,好贴心起埋肉,每只肉质都肥美鲜甜,大管面口感烟硬身,酱汁食到有微微柚子胡椒味,唔错嘅新菜式🥳慢煮鸡肉白松露意大利饭,138蚊碟💰慢煮鸡肉切到一粒粒,摆盘好有心思,而松露饭味道香浓,煮到好滑溜嘅口味,个人好推荐喜欢食意大利饭嘅朋友😍虾多士,跟餐+20蚊份💰炸过鲜虾同多士,香气扑鼻,虾肉鲜甜爽弹,涂上香甜牛油更惹味,必加嘅小食之一🍤蓝水母,68蚊杯💰杯咖啡用咗天空蓝做主色,感觉好特别,打卡一流,饮入口都系嘅鲜奶咖啡,味道几好☁️☁️短笛咖啡,32蚊杯💰短笛咖啡有心思拉花嘅奶泡,非常精致,味道好浓郁☕️整体环境绝对适同朋友打卡,聊天嘅好地方😀服务正常有介绍菜式😙食物味道几好,份量正常,每道菜式摆盘都好有心思,打卡一流,会再帮衬 @Rosiehongkong 试吓其他新咖啡☕️🥳#ROSIE#柚子胡椒汁青口大管粉#慢煮鸡肉白松露意大利饭#虾多士#蓝水母#短笛咖啡
打卡一流嘅paste cafe☕️
慢煮鸡肉白松露意大利饭,138蚊碟💰
虾多士,跟餐+20蚊份💰
蓝水母,68蚊杯💰
短笛咖啡,32蚊杯💰
短笛咖啡有心思拉花嘅奶泡,非常精致,味道好浓郁☕️
整体环境绝对适同朋友打卡,聊天嘅好地方😀
服务正常有介绍菜式😙
#ROSIE