2020-11-17
La Famille 嘅戚风蛋糕一向都好出名,蛋糕大约$50-$60左右,款款都好精致💕今次经过又买左几款黎试🤤双重朱古力🍫钟意食朱古力嘅朋友一定要试🥰 蛋糕面头有朱古力脆脆蛋糕增添口感,蛋糕一切开,啲朱古力忌廉即刻拥出黎,口感幼滑,朱古力味浓郁‼️朱古力控表示食完好满足😚香浓开心果 开心果味嘅甜品我一向都好钟意🤩成个蛋糕都系呈翠绿色,外层系朱古力脆皮,仲加入左开心果粒,令到成个口感更加丰富🥳青森苹果吉士红茶 顶层有好多苹果粒🍏下面系红茶味戚风蛋糕,入口松软轻盈,食落有淡淡嘅茶香,平衡返个苹果粒嘅甜味,食落一啲都唔会腻🥳日本白桃 上面嘅白桃好香甜😋仲有成5-6旧咁多🤩蛋糕依够湿润松软,入面啲忌廉好软滑,成个配搭好夹,食完想即刻再食呀!🥰-La Famille (中环)📍中环港景街1号国际金融中心商场3楼3098B号舖抵食指数:😚😚😚😚/5舔舔脷指数:😚😚😚😚😚/
双重朱古力🍫
香浓开心果
青森苹果吉士红茶
日本白桃
La Famille (中环)
📍中环港景街1号国际金融中心商场3楼3098B号舖
抵食指数:😚😚😚😚/5