2018-11-18 113 浏览
听朋友介绍 太子这间炑八有$48 下午茶这间太子分店位置劲方便, 太子站C1出口 过一条短马路, 唔洗一分钟,系金都附近, 十分方便!$48 下午茶餐牌包以下食物: 1) 主食 (包饭/面)2) 主食 (有鸡脾/炸鸡/饺子)3)韩式清汤 一客4) 柚子茶或荔枝冰茶好快就送左个热辣辣的韩式清汤, 好清甜!前菜就送左 芽菜同泡菜,原来仲可以无限任添前菜👍🏻👍🏻👍🏻我地主食选左 炑八拌面 (Meokbang Mixed Noodle)有只流心蛋, 混埋d 特色酱, 少少酸,好开胃,无骨炸鸡 (Bonelss Fried chicken)够热又够脆, 个炸鸡皮脆得尼又有d甜酸酱, 好开胃!最紧要无骨, 方便成旧食!另外仲点左个 炑八牛肋骨煲 配蟹膏饭 (Rib Spare Stew & Mini Mixed Rice with Crab Paste Sauce) $90。劲好食, 个锅keep住热辣辣,牛骨的肉,忟得好淋好入味,入面仲有罗白同菇,都好入味,d酱汁好浓郁又够甜味! 推荐推荐!蟹膏饭除左蟹膏,仲配有大量蟹子,有d 蟹柳丝铺满个饭面!食到尼到, 1人一个餐都觉得份量好多丫跟餐送野饮
听朋友介绍 太子这间炑八有$48 下午茶

$48 下午茶餐牌包以下食物:

1) 主食 (包饭/面)
2) 主食 (有鸡脾/炸鸡/饺子)
3)韩式清汤 一客
4) 柚子茶或荔枝冰茶

韩式清汤

好快就送左个热辣辣的韩式清汤, 好清甜!

芽菜  泡菜

前菜就送左 芽菜同泡菜,原来仲可以无限任添前菜👍🏻👍🏻👍🏻

炑八拌面

有只流心蛋, 混埋d 特色酱, 少少酸,好开胃,

无骨炸鸡

无骨炸鸡 (Bonelss Fried chicken)

炑八牛肋骨煲

蟹膏饭

蟹膏饭除左蟹膏,仲配有大量蟹子,有d 蟹柳丝铺满个饭面!

食到尼到, 1人一个餐都觉得份量好多丫

青柠檬梳打
热柚子蜜

跟餐送野饮 选左青柠檬梳打 同热柚子蜜

下午茶真系好抵食丫,会再来帮衬!
2018-11-18
下午茶