2022-06-18
虽然唔系咩特别日子,但男朋友忽然话要去食海鲜大餐🤤🤤见佢咁好兴致就book咗呢间同朋友试过唔错嘅shake shake海鲜袋叹下🤪🤪👫🏻Set for two ($768)🦞Seafood Combo海鲜袋可以自选三款海鲜,加钱可以升级蟹脚同埋龙虾😍😍我哋拣咗海虾、海蚬同埋小墨鱼仔😋配Mr Crab Cajun Sauce,少少辣好惹味🤤🤤店员会捧住一大袋海鲜袋去你面前,先再shake匀佢,又可以拍下片呃like🤫🤫海鲜shake shake袋入面除咗海鲜之外仲有粟米、薯仔同肠仔,非常足料👍🏻👍🏻海鲜数量都几多,而且质素非常高,海虾海蚬鲜甜,肉质弹牙🦐小墨鱼仔沾上微辣嘅sauce后啖啖肉好惹味,有惊喜🐙🦪法式煮青口配香草忌廉汁 (+$30)我哋将每只青口都沾上大量嘅香草汁,好creamy🤤🤤配送嘅蒜蓉包十分出色,满满嘅蒜蓉同牛油香,就咁食同沾香草忌廉汁食都好好味🥰🥰🦀蟹肉蟹膏南瓜意大利烩饭Risotto配上蟹膏同蟹肉,加埋南瓜系软绵绵嘅质感🥰味道香浓,仲有大量嘅芝士洒喺面😋但一啲都唔会漏,好想食多个☺️套餐已经包咗两杯house wine🥂可以加钱转cocktails同其他饮品🍹
👫🏻Set for two ($768)
Seafood Combo
Seafood Combo
法式煮青口配香草忌廉汁
🦪法式煮青口配香草忌廉汁 (+$30)
蟹肉蟹膏南瓜意大利烩饭