2021-01-23 411 浏览
呢间齐柏林热狗店凭著多款口味既热狗打响名堂,系疫情之下都迅速系全港18区开分店(好似差离岛lol)一直都未有机会试到,今次终于轮到我喇!发现咗openrice可以外卖自取,不过lunch time一定要及早order,因为真系好多人惩罚,就算openrice order咗去到都要等一段时间。LZ127 芝味热狗(三重热溶芝士、粟米、蛋黄酱、法兰克福肠 | 香肠含有猪牛成份)个包外卖拎到返去既时候已经有啲湿咗,质感偏腍少少,不过咬落尚算松软,味道甜甜地,因为酱汁系用上原块芝士🧀并非芝士酱,所以返到去啲芝士已经凝咗,芝士味都唔算好浓,不过食到咁多芝士都唔错,入面个肠都系正正常常。原本因为之前未食过所以对佢有好大期望,试过之后就觉得一般,唔算得上系一个出色既热狗,不过偶尔想食热狗嘅话都还可以👌🏻👌🏻牛油粟米、冰菠萝套餐可以拣两款小食,不过套餐入面既薯条就唔系signature有唔同酱汁个只,系plain既薯条,所以我就拣咗另外既粟米同踩单车必食既冰菠萝🤣🤣粟米份量都几多,入面有好多牛油,牛油味好香。人均消费:$50推介指数(10分为满分):7分

牛油粟米、冰菠萝

人均消费:$50
推介指数(10分为满分):7分
2021-01-22
20 分钟 (外卖自取)